Spodeli

един форум ... за приятелството


You are not connected. Please login or register

Изненадващи трикове за щастливи двойки

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

bboy4life

avatar
Moderator
Moderator
Ако сте типичната влюбена двойка, то вашият интимен контакт обикновено следва формулата: (1) ритуално докосване и целуване, последвано от (2)любовна игра, която естествено води до (3) проникване. Приятно? Със сигурност. Страстно? Не толкова. Всъщност, ако искате да достигнете донебесното царство на удоволствието, не е нужно да следвате едни и същи модели всеки път. Вместо това разпалете страстта, като използвате няколко съблазняващи стратегии. Те ще ви помогнат да преживеете любовна сесия, за която не сте и помисляли.
НАКАРАЙ ГО ДА МИСЛИ ЗА СЕКС
Жадуващ поглед там, отправящ покана коментар тук и следващото, което той ще си помисли, е: “Искам да я имам на секундата, щом ни се отдаде възможност.” Опитай тези съблазнителни закачки по всяко време на деня. Независимо дали миеш чиниите или гледате заедно телевизия.
Действие: Започни да флиртуваш с очите си. Огледай го от главата до петите, докато идва към теб. Задръж погледа си на частите от тялото му, които харесваш най-много (например силните му ръце). След това го погледни вочите и му подскажи какво желаеш да ти се случи, като повдигнеш леко веждите си или като задържиш погледа си малко повече от обикновено.
Резултат: Мъжете често се изчервяват, когато са подложени на такъв обстоен“преглед”. Но не мисли, че не им харесва. Те се чувстват като сексуални обекти и тези жарки погледи ги възбуждат неописуемо.
Действие: Говори с кодове. Прибави доза загадъчност в ежедневния си разговор със своя партньор. Използвай думи и фрази, които пораждат асоциации от рода “това е само за нас”. Като например: “Е, ако имахме време за един дълъг горещ душ.” (Но за съжаление отивате на гости например.)
Резултат: Практиката, както и стотиците изследвания показват, че колкото по-често говориш за секс, толкова по-често правиш секс. Плюс това споделянето на тези еротични мисли сближава. И двамата ще се почувствате много интимно и секси, ако с думите си го накараш да си спомни нещо еротично, което е правил с теб или да си пофантазира за в бъдеще.
ЛЕКО НАТИСКАЙ ГОРЕЩИТЕ МУ ТОЧКИ
Ето как можеш да накараш приятеля си да вие от жажда по теб – непрекъснато го съблазнявай с нежни, дразнещи докосвания. Прокарай ръка по вътрешната страна на бедрото му по време на вечеря например или го потупай по дупето, докато вървите по улицата. След това буквално го зарежи и се заеми с друга дейност, т.е. – остави го огладнял, за да му се усладиш още повече.
Действие: Поиграй си с ръцете. Остави пръстите си да му направят чувствителен еротичен масаж по ръката, докато седите на лекции например. Или сложи дланта си много нежно върху неговата и започни да я масажираш с палеца си.
Резултат: Тези първоначално невинни докосвания носят голям потенциален заряд –едновременно чувствен и сексуален. Първо отпускат мъжете, а след това ги възбуждат.
Действие: Разучи какво крие между бедрата си.Докато седите в киносалона (след като лампите вече са загасени) или сте заели уединено сепаре в любимия ви ресторант, сложи ръката си в горната част на бедрото му, почти докосвайки най-интимната му част. След товаго натисни с длан и го хвани здраво. Преди да е разбрал за какво става въпрос, отдръпни ръката си към коляното му. Така му подсказваш, че нямаш търпение да се приберете у дома.
Резултат: Играта с горнатачаст на бедрата прави мислите на всеки мъж похотливи. Дори инай-разумният младеж се превръща в разюздан тийнеджър и по-късно, влеглото, се отблагодарява подобаващо.
ДАЙ МУ ЦЕЛУВКА И ОЩЕ НЕЩО
Момчетата обичат да са инициаторите на страстните целувки под път и над път. И теда започват любовната игра. Защо веднъж и ти да не поемеш инициативата?
Действие: Изненадай го с целувка. Когато разговаряте за неща, далеч от интимното(като новия му колега или времето през уикенда), хвани главата му сръце и залепи устните си за неговите. Подправи усещането с любимите си въртеливи движения на езика, придружени от близане и смукане. Задръж очите си отворени, за да подсилиш усещането. След това се отдръпни рязко и продължи разговора, сякаш искаш да му кажеш: “Е, ако можехме да бъдем в леглото!”
Резултат: Подобни изненадващи целувки вършат чудесна работа, преди да се разделите за работа например. Така той няма да спре да мисли за теб през целия ден.

lol! lol! lol! lol!

Вижте профила на потребителя

style2move

avatar
Administrator
Administrator
еба мнооо бе брао бе баце Smile

Вижте профила на потребителя http://style2move.bulboard.com
а така е тва е Very Happy

Вижте профила на потребителя http://www.lxteam.com

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите