Spodeli

един форум ... за приятелството


You are not connected. Please login or register

Как да накарам жена да получи оргазъм! и да крещи за повече!

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

bboy4life

avatar
Moderator
Moderator
Сексът е чудесно нещо - аз не съм срещала човек досега, който да опровергае това. Хората обичат секс, независимо дали говорят за него открито или не. Една от причините, поради която вие четете това е защото вие се наслаждавате на секса и бихте искали да му се насладите повече и да накарате вашият партньор да му се наслади повече. За всички Вас мъже, четящи това, не искате ли да бъдете известни в градчето като най-голямия ебач на всички времена? Или съпрузи и мъже със сериозна връзка - не бихте ли искали вашата жена, да бъде учудена на новото ви полово познание и да я карате да ви моли за повече секс? Сексът може да бъде най-голямото удоволствие, което човек може някога да изпита - или главно разочарование.
Изследванията показват, че 75 % от жените фалшифицират оргазъм всеки път, 15 % го фалшифицират през повечето време и около 9.5 % казват, че го фалшифицират случайно. Което оставя около 0. 5 %, които казват, че никога не го фалшифицират. Аз знам, че на повечето от Вас мъже ще ви е трудно за вярване, но това е истината. Аз съм жена, аз знам.
Жените, чрез фалшифициране на оргазми, пропускат едно от най-приятните изживявания, които могат да си представят, но също така и техните партньори. Вие ще осъзнаете разликата след като прочетете тази изключителна статия на PLAYGAL. И мъжките и женските сексуални удоволствия се увеличават към невероятни нови висоти след като се научите как да доведете жена до оргазъм всеки път. Вашата жена ще ви иска както никога досега - тя никога няма да желае или да има нужда от друг мъж. И момичета, ако вие искате да имате по-добър секс, тогава научете вашият мъж това, което аз ще ви кажа.
Повечето мъже, които аз срещнах бяха нетърпеливи да разберат как да задоволяват жени по време на секс. Всеки мъж, който аз интервюирах го попитах "Какво наистина вие мислите, че кара жена да получи най-силен оргазъм по време на полов контакт?" повечето отговори бяха от сорта на :
"Просто поставяйки моят пенис в нея тя се възбужда" - това може да възбужда вашият партньор, но не е достатъчно.
"Тя ме обича просто като я ръчкам яко" - това е толкова далеч от истината, че е смешно! (бел.пр - ръчкането нямаше как другояче да го изразя )
"Да я чукам бързо" - ГРЕШКА !
Обикновено за мъжа е лесно да се възбуди сексуално, защото неговите полови органи са извън тялото и лесно могат да бъдат стимулирани. Мъже, които са негодни умствено или физически може понякога да отнеме по-дълго време, за да се възбудят, както мъжете, които са отегчени от техните партньори. Знаете ли защо, мъжете се отегчават от техните партньори сексуално? Може ли да бъде от това, че самата жена е отегчена, защото тя не получава сексуално удоволствие и затова не изглежда заинтересувана в секса толкова много ? Сексът щеше да стане отегчителен ако удоволствието е едностранно, не мислите ли хора? Представете си да правите секс на няколко дни и никога да не достигате оргазъм. Не звучи много забавно, нали?
Някои мъже могат да доведат жена до сексуална полуда по време на любовна игра, но от друга страна когато става въпрос за сексуалния акт... импулсът не продължава и в повечето случаи, и мъжът и жената не знаят какво не е наред. Тогава жената накрая се преструва, че има оргазъм защото тя иска акта да приключи, за да прекрати досадата и/или болката. Ако мъжът не знае как да управлява сексуалния акт правилно, жената ще се отегчи и ще е недоволна от връзката, и ще търси други алтернативи. Повечето жени ще кажат на техните мъже, че всичко е страхотно - просто за да запазят мъжкото чувство у тях. Мъжете обикновено не подозират това, че има проблем.
Но момчета, това не е ваш дефект - вие сте мъже; как вие можете да разберете какво е чувството? Само жена наистина знае как да задоволява жена. Само жена знае физическите усещания на женското тяло. Повечето жени не обичат да говорят за това с техните партньори, защото това може да ги накара да усетят по-малко мъжественост. Повечето литература е написана за груб, натъпкващ и силен секс, така, че защо някой да си мисли, че сексът трябва да е различен - повечето жени също мислят, че това е пътят да се прави секс. Но аз ще помогна на Вас и вашият партньор да се наслаждавате на секса максимално...

Първа част - Дразнете вашият партньор

Жените харесват привързаност. Те искат техните тела да бъдат нежно галени. Представете си се да лежите напълно голи и отпуснати 100 %, с ръце, бавно и нежно докосващи вашето тяло. Опитайте да движите върховете на пръстите нежно, едва докосвайки вашето тяло. Малко гъделичка, но приятно. Когато правите любов с вашият партньор вие трябва да дадете на неговото тяло желание. Нежно пуснете вашите върхове на пръстите по нейното тяло, едва докосващи кожата. Правете това 3 - 4 минути без докосване на гърдите или клитора, след това бавно си проправете пътя до нейните гърди, но не докосвайте зърната й. Обиколете нейните гърди с дланите на вашите ръце и краищата на пръстите. Вие можете евентуално да целунете нежно нейните гърди, просто не докосвайте нейните зърна засега - докосвайте по-надолу и над тях просто не тях.
Това ще започне да я побърква - след това вие ще създадете желание - само с докосването на нейните зърна. Вие не й давате това, което тя иска. След няколкото минути на дразнене вече може да докоснете нейните зърна . Тогава продължавайте да обикаляте около зърната нежно с вашите пръсти, след което нежно лижете от време на време близко до всяко зърно просто не на него. Вие сте в пълен контрол - тя е вече подлудена. Вие създадохте вълнение и желание в рамките на нейното сексуално въображение. Сега когато вие усещате, че тя е готова - тя ще ви увери, че е така, е времето да преминем на през следващата стъпка... началото на половия акт в част 2.

Бележка по част 1 :

Важно е за да не се отслаби нейното желание да не се опипват зърната и нейният клитор - това ще я спре само. Това е фазата на дразненето. Предназначението е да създадете нужда. Не отслабвайте - седете в контрол, това е само загряването за правене на голямата любов.

Втора част - Пригответе се за действие!

Сега, вие двамата сте готови... вие сте твърди и тя ви мятка онзи поглед, който ви подсказва, че го иска. Вие просто искате да влезнете направо в нея и веднага - и тя ви насърчава. Не го правете!
Вие не полагате цялото това усилие за да го провалите изцяло сега. Вие трябва наистина да започнете да я измъчвате...
Докоснете вашият пенис в устните на нейният клитор... нежно. Меко търкайте вашият пенис над нейният клитор, позволявайки й да знае, че той е там, готов да влезе... ако вие го пожелаете. Вие сте сега напълно във власт, и в цялостен контрол над положението. Ще я дразните, докато тя изпищи да го вкарате !
Сега, тя ви моли да го вкарате... но вие продължавате да я дразните. Тя ви моли по-усилено, но вие още не го вкарвате. Вие сте в пълен контрол, и тя го обича - не знаейки кога вие ще влезете! Продължавайте с дразненето, нежно втриване, дори ако тя изпищи, за да можете вие да изберете момента.
Когато тя започва да изгражда стълбичката си към оргазъм, вие го вкарвате един инч или само половин инч и започвате много бавно, ту вътре, ту вън. След това можете малко повече да го вкарате бавно цял инч... постепенно, продължавайте да увеличавате количеството на възбудата, с постепенното напъхване на целия си пенис. Запомнете - ако вие вкарате цялата дължина вие ще направите контакт с нейният клитор, а това е нещото, което ние не искаме; целта е да я раздразните, карайте я да иска да го набутате целия докрая. Колкото по-дълго вие я дразните, и вас, толкова по-интензивни ще бъдат вашите оргазми.

Трета част - Точката на предаването

Сега тя трепери от желание. Ускорете малко - но не го правете натъпкващо бързо - и това ще я закара до ръба. Тя може да изпищи, тя може да извика вашето име (за щастие!) или тя може просто да изхленчи нещо - но вие ще знаете, че вие й даставихте оргазъм. Но продължавайте! Продължавайте да се движите навътре - навън, по-бързо сега, тя ще получи оргазъм отново - по- бързо сега, с никакво дразнене. Вие можете да се ускорите дори повече ако вие искате (и може) - но не прибягвайте до яко "блъскане".
Тя може да има още няколко оргазми... или само още един. От два до пет е нормата, и това може да е бил първия, който тя е имала от много време! Ако сте издържали на първия й оргазъм - това е страхотно... но дори ако ви идва сега, това ще бъде един от най-дълбоките и невероятни оргазми, които вие лично някога сте имали.
Рафинирайте вашата техника : опитвайте да се въздържате по-дълго и по-дълго. Това ще обогати половото преживяване за двамата, ти, и вашият партньор.

Бележка по част 2 :

Ако вие двамата сте приключенци - и наистина желаете да се измъчвате, чакайте до моментът на оргазъм и спрете - мъртви. Оттеглете се, и легнете до нея... после продължете това по-късно или следващият ден. Очакването ще стигне максимум, и така следващият път вие двамата ще бъдете готови и с най-малкото дразнене!


lol! lol! lol! lol! lol!

Вижте профила на потребителя

style2move

avatar
Administrator
Administrator
евалати bboy4life ша се научиш и ти да пишеш там кадето треа Very Happy Wink :cheers: добра е темата Smile

Вижте профила на потребителя http://style2move.bulboard.com

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите